dimecres, 1 de juny del 2011

Anàlisi d'un Videojoc



Doodle God

Con este juego tendrás el poder de la creación en tus manos. Mezcla diferentes elementos hasta crear tu propio mundo. Tu decides el orden y el proceso

El videojoc que hem escollit és el Doodle God, desenvolupat per la companyia EliteGames. El joc consisteix en formar els diferents elements que hi ha a la Terra i que es poden obtenir a partir dels 4 elements inicials que ens proporciona el joc des d’un inici. Aquests elements inicials són: el foc, l’aigua, la pedra i el vent. És per això, que pensem que es tracta d’un videojoc interessant a l’hora de treballar en l’àmbit educatiu relacionat amb les ciències, ja que ajuda als nens i nenes a entendre d’una manera força simple la formació dels components de la Terra.


Com hem dit, el joc s’inicia tenint 4 elements i l’usuari ha d’ajuntar dos d’aquests per crear-ne de nous. L’usuari pot crear fins a 115 elements que són els que constitueixen, principalment, la Terra. Alguns dels elements que es poden arribar a formar a partir dels inicials són:
  • Energia, formada per Aire i Foc
  • Alcohol, format per Aigua i Foc
  • Cervesa, formada per l’Alcohol i Cereals
  • Vida, formada pel Pantà i l’Energia
  • Home, format per la Vida i el Gòlem



    Anàlisi realitzat per Joan Morera i Àlex Navarro

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada