dimecres, 25 de maig del 2011

CEIP Escola Bellaterra - Un dia a l'aula d'informàtica

Bona nit a tothom!

Torno a ser jo sí! Avui sembla que regalaven dues publicacions per 1 a blogger =P
En aquesta ocasió, torno per a presentar-vos un altre projecte de l'assignatura de TIC que també he pogut realitzar amb el meu company Joan Morera. Es tracta d'un Vídeo-Reportatge, filmat a l'Escola Bellaterra (Campus UAB s/n), sobre l'ús de les TIC en aquest centre educatiu.

Tot i això abans de publicar el vídeo en qüestió, al meu company i a mi ens agradaria agrair el magnífic tracte que vam rebre per part de l'Escola Bella i la professora que ens va permetre realitzar la gravació en el seu horari lectiu.

El vídeo reportatge es va gravar el passat dimarts 10 de maig a una classe de 5è de Primària, mentre realitzaven un treball amb els ordinadors de la matèria de Castellà.Cal tenir present, que el fet de que no apareguin les cares dels alumnes és degut als drets d'imatge i per evitar qualsevol tipus de problema o conflicte.

Tot seguit us mostrem el nostre video-reportatge:


Aprofito també per deixar-vos el link del vídeo-reportatge, que també es troba penjat al portal online de YouTube com el vídeoclip de l'entrada anterior:


Volem deixar clar que en tot moment som conscients que no es tracta d'un treball de professionals, sinó que es tracta del nostre primer muntatge de vídeo en qüestió, per tant, és molt probable que hi trobeu errades o aspectes a millorar. Tot i això, estem molt satisfets per la feina feta i el resultat obtingut. 

Així, doncs, només ens queda desitjar-vos que us agradi i us hi esperem pel blog en futures publicacions!


Gràcies,


Àlex Navarro

3 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. M'agrada molt el vostre projecte sobre les TIC a l'educació. Us felicito! Sou uns cracks!

    PD: sento lo del comentari anterior, no sabia com funcionava.

    ResponElimina
  3. Heu causat furor, un vídeo molt bo!!!

    ResponElimina